Skip to content

Team HealthWise in Suriname

In april hebben Pranobe Oemrawsingh en Vishnu Bipat de eerste stappen gezet voor het Generation HealthWise project in Suriname. Tijdens een korte maar vruchtbare reis hebben zij talloze gesprekken gevoerd met potentiële samenwerkingspartners en andere organisaties die een rol kunnen spelen in de realisatie van het Generation HealthWise project. 

Er zijn verschillende samenwerkingen ontstaan tussen Generation HealthWise en lokale partners gedurende de reis in Suriname. Zo staat de bestuurssecretaris van Green Growth Suriname klaar om lokaal toezicht te houden op de projectleiding, werkt het RK Bisdom aan de selectie van scholen die passen bij het project, zal Desert Flower de moestuintrainingen verzorgen op de scholen en sponsort het bedrijf Badjas Group het vervoer van en naar school voor beweegactiviteiten. 

Dit is slechts een voorproefje van wat komen gaat. Blijf op de hoogte via onze sociale mediakanalen voor meer informatie over de gevoerde gesprekken en de partijen die zich al hebben gecommitteerd aan Generation HealthWise. Samen werken we aan een gezondere toekomst voor de kinderen van Suriname. Volg ons en doe met ons mee!

meer Generation Healtwhise nieuws

Een kort verslag: waar staan we nu?

Een kort verslag: waar staan we nu?

Sinds de oprichting in juni 2023 is Generation HealthWise hard aan de weg aan het timmeren om onze ambitieuze doelen…
Update: schoolmeubilair verdeeld over drie scholen in Suriname

Update: schoolmeubilair verdeeld over drie scholen in Suriname

Wij zijn verheugd te melden dat het gedoneerde schoolmeubilair uit Den Haag inmiddels is verdeeld over drie scholen in Suriname.…
Team HealthWise in Suriname

Team HealthWise in Suriname

In april hebben Pranobe Oemrawsingh en Vishnu Bipat de eerste stappen gezet voor het Generation HealthWise project in Suriname. Tijdens…