Skip to content

Onze Organisatie

Een aantal van onze vrijwilligers.

Ons team

Het Generation HealthWise project is een idee van Dr. Pranobe Oemrawsingh en is geadopteerd door de Rotary Club The Hague Metropolitan. Ons team bestaat uit vrijwilligers. Daarbij zijn leden van het projectcommittee van de Rotary Club betrokken, en ook andere toegewijde mensen. Samen werken ze aan het project met één doel: elk kind verdient een gezonde toekomst. We zijn trots dat al onze inspanningen door enthousiaste vrijwilligers worden geleid om dit project te laten slagen.

Rotary club

Rotary Club The Hague Metropolitan heeft het Generation HealthWise project geadopteerd. Samen met het Generation HealthWise team gaan ze in het Rotary jaar (september 2023 – juni 2024) geld inzamelen om Generation HealthWise te realiseren.

De Rotary Club is een wereldwijde organisatie van professionals en ondernemers die zich inzetten voor maatschappelijke dienstverlening en humanitaire projecten. Ze helpen gemeenschappen op verschillende gebieden, zoals gezondheidszorg, onderwijs, milieu en armoedebestrijding. Ze werken samen met andere organisaties om positieve verandering te bewerkstelligen en streven naar duurzame impact. Rotary Club The Hague Metropolitan is de lokale afdeling van deze internationale organisatie.

Voor meer informatie over de Rotary Club:
Rcthm.org, Rotary.org, Rotary.nl.

Financiën

Generation HealthWise is geen geregistreerde organisatie als zodanig. De geldstromen verlopen via de Rotary Foundation, in dit geval de Rotary Club The Hague Metropolitan.  Alle geldstromen rondom donaties, giften maar ook uitgaven verlopen via de Rotary Foundation. Hiermee is gegarandeerd dat uw donatie 100% ten goede van Generation HealthWise komt. De Rotary Foundation hanteert hiervoor haar eigen Governance Code die terug te vinden is op de website van de Rotary Club.