Skip to content

Onze Organisatie

Een aantal van onze vrijwilligers.

Ons team

Het Generation HealthWise project is een idee van Dr. Pranobe Oemrawsingh en is geadopteerd door de Rotary Club The Hague Metropolitan. Ons team bestaat uit een kleine groep enthousiaste vrijwilligers. Samen werken zij aan het project met één doel: een gezonde toekomst voor ieder kind. We zijn trots dat al onze inspanningen door enthousiaste vrijwilligers worden geleid om dit project te kunnen laten slagen.

Rotary club

Rotary Club The Hague Metropolitan heeft het Generation HealthWise project geadopteerd. Samen met het Generation HealthWise team hebben zij in het Rotary jaar (september 2023 – juni 2024) geld ingezameld om Generation HealthWise te realiseren.

De Rotary Club is een wereldwijde organisatie van professionals en ondernemers die zich inzetten voor maatschappelijke dienstverlening en humanitaire projecten. Zij helpen gemeenschappen op verschillende gebieden, zoals gezondheidszorg, onderwijs, milieu en armoedebestrijding. Daarnaast  werken zij samen met andere organisaties om positieve verandering te bewerkstelligen en streven zij naar duurzame impact. Rotary Club The Hague Metropolitan is de lokale afdeling van deze internationale organisatie.

Na het Rotary jaar (juni 2024) gaan de activiteiten volledig over naar het team Generation HealthWise in de vorm van Stichting Generation HealthWise Foundation. De samenwerking met de Rotary Club The Hague Metropolitan blijft echter onverminderd doorgaan. 

Voor meer informatie over de Rotary Club: Rcthm.org, Rotary.org, Rotary.nl.