Skip to content

Samenwerkingen

samenwerkingen

Samenwerking is essentieel in ons project. We erkennen en waarderen de bestaande initiatieven in Suriname die zich inzetten voor de gezondheid en welzijn van de volgende generatie. Onze missie is niet om deze inspanningen te vervangen, maar om ze te ondersteunen en te versterken.

We geloven sterk in samenwerking en zoeken partnerschappen met verschillende partijen, zoals Rotary Clubs in Suriname, lokale scholen, gelijkgestemde initiatieven, Surinaamse overheidsinstellingen en lokale media. Samen kunnen we de gezondheid en toekomst van kinderen in Suriname nog beter ondersteunen en versterken.

Op deze manier hebben al meerdere organisaties zich gemeld en hebben we een concrete samenwerking kunnen realiseren. Dit is uiteenlopend van het sponsoren van (promo)materiaal, het HealthWise team podium bieden op evenementen tot aan moestuintraining en het vervoer van en naar beweegactiviteiten. Het gaat hier om zowel organisaties in Nederland als lokale partijen in Suriname waaronder:

oproep tot samenwerking

Uiteraard blijft onze oproep staan en breiden we graag ons netwerk nog verder uit. Behoor jij tot een van de genoemde groepen en overweeg je een samenwerking met ons? We staan open voor het verkennen van mogelijkheden en horen graag van jou! Meer informatie vind je op onze contactpagina.