Skip to content

Een Inspirerende Kick-off voor Generation HealthWise

Op 5 oktober brachten we een inspirerende avond door op de Surinaamse Ambassade in Den Haag. Hier kwamen al onze vrijwilligers, Rotary Club leden en vele anderen samen die Generation HealthWise een warm hart toedragen.

Na deze bijeenkomst konden we een hele reeks nieuwe ambassadeurs aan onze lijst toevoegen, allemaal toegewijd aan het ondersteunen van ons project. Het was geweldig om met meer dan 35 betrokken personen bijeen te komen en het startschot te geven voor ons project.

Met deze energie gaat ons team vol enthousiasme aan de slag. De steun van onze vrijwilligers en ambassadeurs is hartverwarmend. We willen ook onze oprechte dank uitspreken aan de Surinaamse Ambassadeur, Z.E. de heer Rajendre Karghi, die ons met open armen ontving en als geweldige gastheer optrad.

Generation HealthWise is op weg naar een veelbelovende toekomst dankzij de betrokkenheid van onze geweldige gemeenschap!

meer Generation Healtwhise nieuws

Een kort verslag: waar staan we nu?

Een kort verslag: waar staan we nu?

Sinds de oprichting in juni 2023 is Generation HealthWise hard aan de weg aan het timmeren om onze ambitieuze doelen…
Update: schoolmeubilair verdeeld over drie scholen in Suriname

Update: schoolmeubilair verdeeld over drie scholen in Suriname

Wij zijn verheugd te melden dat het gedoneerde schoolmeubilair uit Den Haag inmiddels is verdeeld over drie scholen in Suriname.…
Team HealthWise in Suriname

Team HealthWise in Suriname

In april hebben Pranobe Oemrawsingh en Vishnu Bipat de eerste stappen gezet voor het Generation HealthWise project in Suriname. Tijdens…