Skip to content

In gesprek met de Surinaamse Minister van Onderwijs

Op 20 oktober hadden we het genoegen om in gesprek te gaan met Henry Ori, de Surinaamse minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.  Tijdens het gesprek deelden we onze visie en doelen met Minister Ori en benadrukten we het belang van preventieve gezondheidszorg voor de toekomst van Suriname. 

“Generation HealthWise is enorm belangrijk voor jonge kinderen. We weten dat als we investeren in gezonde voeding voor jonge kinderen ze veel betere prestaties kunnen leveren. Een gezond lichaam is een gezonde geest.” – Minister Henry Ori. 

We zijn zeer dankbaar dat de minister op zijn werkbezoek aan Nederland tijd heeft gemaakt om met ons in gesprek te gaan. We gingen naar huis met een gevoel van optimisme en een wederzijds begrip van de voordelen van ons project. Het was geweldig om te zien hoe enthousiast Minister Ori is over het Generation HealthWise project. Met onze folder in handen vertrok de minister weer naar Suriname. 

meer Generation Healtwhise nieuws

Een kort verslag: waar staan we nu?

Een kort verslag: waar staan we nu?

Sinds de oprichting in juni 2023 is Generation HealthWise hard aan de weg aan het timmeren om onze ambitieuze doelen…
Update: schoolmeubilair verdeeld over drie scholen in Suriname

Update: schoolmeubilair verdeeld over drie scholen in Suriname

Wij zijn verheugd te melden dat het gedoneerde schoolmeubilair uit Den Haag inmiddels is verdeeld over drie scholen in Suriname.…
Team HealthWise in Suriname

Team HealthWise in Suriname

In april hebben Pranobe Oemrawsingh en Vishnu Bipat de eerste stappen gezet voor het Generation HealthWise project in Suriname. Tijdens…