Skip to content

Red Carpet Event

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Red Carpet Event

3 november 2023 @ 19:00 - 4 november 2023 @ 01:00

Stel je een betoverende avond voor, doordrenkt van elegantie en grandeur, een avond die alleen maar belooft te schitteren. Welkom bij ons prestigieuze gala-evenement, waar de sterren samenkomen en waar we een onvergetelijke ervaring voor u hebben samengesteld.

Dit betoverende gala wordt verrijkt met de aanwezigheid van enkele van de meest prominente en invloedrijke sprekers van onze tijd. Hun woorden zullen u inspireren en raken, en u zult worden getrakteerd op inzichten die uw gedachten zullen verrijken.

Sewa NL zet zich elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar heeft de organisatie Generation Healthwise de aandacht getrokken. Deze organisatie streeft naar verbetering van de gezondheid van kinderen in Suriname. Het doel is om kinderen te helpen een gezondere toekomst te creëren door hen van jongs af aan de juiste kennis en praktische tools aan te bieden. Tijdens deze avond zal er geld worden ingezameld voor dit prachtige project.”

Maar dat is niet alles. Tussen de boeiende toespraken door, zullen topartiesten het podium betreden en u betoveren met adembenemende optredens. De kracht van muziek en kunst zal uw ziel verwarmen en uw zintuigen prikkelen.

Een van de meest bijzondere kenmerken van ons Red Carpet-evenement is de exclusieve mogelijkheid om in de schijnwerpers te treden. Tijdens onze meet-and-greet-sessies kunt u niet alleen persoonlijke momenten delen met onze getalenteerde artiesten, maar ook onvergetelijke foto’s met hen maken in onze speciale fotobooth.

Daarnaast houden we enkele verrassingen achter de hand die we graag onthullen aan onze gewaardeerde gasten op de avond zelf. Het belooft een avond vol wonderen te worden.

En laten we niet vergeten, het is een gala-avond, dus vergeet niet te schitteren in uw meest elegante en glamoureuze outfit. De dresscode is inderdaad van groot belang, want deze avond belichaamt stijl en klasse.

Bereid u voor op een avond die u nog lang zult koesteren, gevuld met inspiratie, prachtige optredens en verrassingen. We verwelkomen u graag op ons Red Carpet-event, waar we samen herinneringen zullen creëren die een leven lang meegaan.

Een tipje van de sluier:

 • VINOD RATHOD
 • DEBASISH DASGUPTA
 • CHANDNI MUKHERJEE
 • SUNNY MUKHERJEE
 • DIAMONDS 2000
 • Inhulding Diwali Festival
 • Red Carpet Gala Show
 • Bekende Sprekers & Dichters
 • Meet & Greet met Artiesten
 • Photo Booth & Shoot

Gegevens

Begin:
3 november 2023 @ 19:00
Einde:
4 november 2023 @ 01:00
Site:
https://www.sewanl.nl/entertainment-programma/

Organisator

SewaNL
Telefoon
06-51292165
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hangaar 2
1e Mientlaan 75
Katwijk,
+ Google Maps